Sverker hoppar av.....

...... Böglobbyn!!!
Och vad skall man säga om det?

Jag gillar Sverker, oavsett Böglobbyn oavsett att han är en äldre man......

Men var finns "gammelflatorna"?

Dom blir jag nyfiken på.

Anna Wahlgren som passerat de 60 och idag är i bild på löpsedeln som meddelar att hon är "kär i en kvinna"...... efter sju skilsmässor ....... poängterar att hon och "vännen" inte är lesbiska....

Kommentarer
Postat av: En liten tant

Jag blev otroligt besviken på programmet Böglobbyn. Trodde att vi skulle få en annan bild än den gängse dvs träffa alldeles vanliga människor, både kvinnor och män, och en gång för alla slå fast att det enda som skiljer är just läggningen. Jag känner inte många öppet homosexuella men de jag känner är självklart som folk är mest. De är också trötta på den ensidiga mediebilden av homosexuella som extrema, dekadenta partyprissar vars enda livsinnehåll är att leta tillfälliga förbindelser på krogar och i parker.

Postat av: Annaa M

Åh jag skrev en lång kommentar har men den bara försvann!

Har missat din blogg ett tag, men jag vande mig väl helt enkelt av att gå in när du var borta så länge. Ska bättra mig!

Malta kul. Var där för väldigt länge sedan på min första charter. Andra bilder. Skraltiga bussar till vackra ensamma stränder, lyxrestauranter för en spottstyver, små kvicka ödlor, ingen schlager men utflykter i små båtar...

Böglobbyn har jag skrivit om på min blogg, bl a det flamsiga reportaget om T. Redaktionen uttalade sig efter Sverker Å:s avhopp om att tittarna inte var mogna programmet. Va´? Mogna för qx (tidningen) som dålig tv.

Någon bloggare var upprörd över att Olle Palmlöf fick vara med "han är ju inte bög och vet inte hur det är". Hm, tycker snarare programmet är ett bevis på att det inte räcker med att vara bög för att göra bra TV om bögar.

Anders Backlund sa i en intervju att ett i princip hur dåligt koncept som helst för ett flatprogram skulle tas emot av TV. Man skulle kanske försöka?

2006-11-19 @ 04:13:00
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: En liten tant

Till Annaa - jamen gör det! Utforma ett koncept och föreslå tv det. Jag är övertygad om att du skulle göra ett bra, intressant och tankeväckande program.

2006-11-19 @ 12:25:15
URL: http://tant.webblogg.se/
Postat av: Ca > En liten tant och Annaa M

Mmmm, det är ett "fenomen" det där med synen på människor. Likaväl som det där att "göra TV". Jag håller också på att Annaa skall skriva ett koncept, förslag på en serie om lesbiska. DÅ kanske Du är först ut....??? Hejja ...

2006-11-19 @ 18:58:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback