"Celebert besök"....

...... fick jag idag.

 Arnold Palmer, Vendela Kirsebom och Anders Borg.

Arnold klädd i "lediga" kläder, ljusa långbyxor och kortärmad sportskjorta och ett godmodigt ansiktsuttryck.. Anders har fått på sig blå skjorta och fina mönstrade sidenslipsen och ett strålande leende (hmmmm). Men Vendela, hon måtte frysa, hon är endast iklädd svarta underkläder och hennes leende är mer av det förföriska slaget.

Det dom har gemensamt är alltså att de landade på min dörrmatta!!! Alla tre är avbildade på en "tryckt sak". Arnold - Svensk Golf, Anders - Jusektidningen & Vendela - Club Report från Lindex.

Jag har ingen aning om vilken av de "tryckta sakerna" som har den största spridningen men .... Jag tycker nog att Lindex har missat något.. Under Vendelas bild, eller rättare sagt över hennes nakna ben, har de skrivit Tre Kursiva Rubriker, nämligen : Klänningen -det ultimata plagget i vinter och vår, Underkläderna- som gör festen, och sist men inte minst, Visa Framfötterna! - Säsongens strumpor sätter stilen

Kunde inte Vendela ha fått ha Klänning med ett par snygga strumpor?  Då hade jag ju bara missat underkläderna.... Som det är nu, missar jag ju både klänningen och strumporna!!!!

OK, inom Golfen råder ju viss dress code på banan och Arnold är lite till åren kommen. Läsarna är väl av båda könen och dessutom i olika åldrar...

Jusektidningen vänder sig till Jurister,Civilekonomer,Systemvetare,Personalvetare och Samhällsvetare ...... Hur ser det ut där? Ingen aning men uppenbart skall det vara "påklätt".

Club Report frånLindex vänder sig till de som har ett Club Kort....troligen mest kvinnor. VARFÖR MÅSTE SIGNALEN DÅ VARA ATT VI SKALL VARA KLÄDDA I ENDAST UNDERKLÄDERNA?????

Kommentarer
Postat av: Ninni

Jag går ofta omkring i bara underkläderna när jag ska på fest..ha,ha INTE!!

Postat av: Anna

Men Ninni då? *harkel*..ska jag säga..he he..tack för titten på min blogg..jo men visst är rosorna fina? Jag gillar grått..så m.a.o är din blogg väldigt fin :)...

2006-12-15 @ 15:22:57
URL: http://ensammamammans.blogspot.com
Postat av: En liten tant

Om Anders Borg dök upp på min hallmatta skulle min dag vara förstörd.Oavsett format och grad av påkläddhet.

2006-12-16 @ 20:40:07
URL: http://tant.webblogg.se/
Postat av: Ca

Jag går också om ikring i underkläderna innan jag klär på mig.
Jag kan bli matt för mindre... Anders Borg eller andra. Omslagsbilder får mig att bli "fnattig" titt som tätt.

2006-12-16 @ 22:54:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback