Underbara Lördag....

Idag blev det en så´n där bra dag, som man önskar sig ibland. Sov gott och vaknade pigg och glad. Inget ont, inget tungt i tankarna och inget jobb som pockade på närvaro i någon form.

Solen sken från en klarblå himmel..... IGEN!!! Underbara ljus och klara luft.

 Efter en slät kopp kaffe gick vi en långpromenad, längs Södermälarstrand - Bergssunds strand - Hornsgatan upp.... Stannade till i blomsteraffären och köpte lite växter till balkongen, och så hem.
Frukost som smakade alldeles förträffligt. Plantering och pyssel och så en tur till Systemet och ICA.
 
Men hoppsan... tiden bara rann iväg... Full fart på apostlahästarna mot hörnet Götgatan / Åsögatan där en mycket god vän väntade för att följa med på det
Normala förlagets ettårskalas. Vi kom i tid så vi kunde beskåda det fina kakbordet som stog uppdukat, dessutom hann vi växla ett par ord med innehavarna innan det började droppa in fler gratulanter. Barn och vuxna och en och annan hund i salig blandning. Inköp av ett par böcker hanns med innan det var dags att promenera hemåt igen. Det var min tur att stå för matlagningen så väl hemma var det bara att sätta igång vid spisen. "Biff Marsala med Sesamfrön" kallades anrättningen i kokboken som jag sett ut. Lite pyssligt men..... det blev gott!!!

Nu är det bara lugn och ro som gäller, Mozart spelar och här sitter jag.

Ååå, det blev en alldeles väldigt lugn, skön och bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback