"Små-varmt"Muddarna går hem....  både i det här utförandet och i .........det här.....

(Jag är ingen mästerfotograf, så det blir lite taffliga bilder. Mitt "nya projekt" är att träna på bildtagning... :). så man kan göra det hela rättvisa.)

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Kul med stickningen! Jag tillhör ju dem som har stickat hundratals tröjor och allt möjligt, från 10-årsåldern. Men som slutade när barnen kom ungefär i skolåldern. Då blev det segare och segare, sista tröjan blev urvuxen innan den blev klar, snäll Pojke använde den ändå. Lite sorgligt att jag bara lade av så där, kan inte riktigt förklara varför. Men nu har jag i alla fall börjat använda de få plagg som jag sparat. Så man vet aldrig...Mellandotter här hemma virkar, du kanske har sett några av hennes alster i gamla bloggen. Hon lärde sig helt på egen hand, just de slöjdlektionerna gick henne förbi, och fick först i efterhand veta vad maskorna hon "hittat på" kallas. Hon tycker det är friare och går snabbare än stickning.

Postat av: Ca > Annaa

Ja , jo, det är hur kul som helst. Jag röker mindre och sitter och funderar samtidigt som jag ser att det blir något av det. Gillar att virka också.... Idag finns det "fri form" inom både stickning och virkning. Där är det bara att släppa loss fantasin, material OCH form mässigt....

2009-01-31 @ 16:19:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback