Tjejernas toalettkö....

Varför tar det i snitt 3 minuter för tjejer på toaletten medan killar klarar sig på 1,5 lite drygt? Och då snackar jag om vanliga toaletter för killarna, utan "pisseränna". Jag gjorde min lilla "undersökning" ikväll när jag var på bio, igen. Kön för oss tjejer var seg, ja väldigt seg. Killarna kom och gick..... Dessutom var det betydligt fler tjejer än killar som behövde uppsöka toaletten. Hur bär killar sig åt? Vad har dom för "trick"???

Kommentarer
Postat av: sharona

För att killar har inte det här " men guuuuuuud han är sååå snyyyyyyyggg!!" och det där att gå in två och två eller fler på toan och prata om ditten och datten och sminka sig mer än man behöver fast på fyllan behöver man alltid lite extra och vem ska man hångla med och gud fattar du att han är såååå snyyyyggg!!! . killar pratar om det utanför toan. Om två killar går in på toa så är de liksom gay, det är så det fungerar. Tjejer nästan MÅSTE gå in på toa med en vän, annars är man vän-lös, en looser.

Ja, klart man måste fixa sitt eget paradis när ingen vill ge det till en. men det går också bra. nästan bättre. för då får man allt man vill ha och inget man inte vill ha. :)

Postat av: sharona

Ok, du var på bio, men det spelar ingen roll. När det gäller toaletter är alla lokaler sig lika.

2005-10-23 @ 01:36:05
URL: http://sharona.blogg.se
Postat av: Ca

Tror jag håller med dig till viss del...men vad gör dom som går in ensamma hela tiden??????

2005-10-23 @ 01:44:02
Postat av: Märta

Beror ju på allt smink som ska bättras på osv. toabesöket som sådant går nog i princip lika snabbt men framför speglarna tar det stopp. Ibland kan man ju komma in på toan men få stå o köa för att komma fram till ett handfat efteråt.... Sattsar att det är sminket och alla extra blickar i spegeln som gör skillnaden.

2005-10-23 @ 01:49:26
URL: http://marwinsliving.blogg.se
Postat av: Hellen

Jag fick faktiskt spontana applåder en gång i en gigantisk bajamajakö på en konsert, så snabb var jag!! Vilket betyder att de innan var långsamma, fast det inte finns spegel i såna! Konstig mening, men du fattar vad jag menar..:)
Kram Hellen

2005-10-23 @ 09:50:13
URL: http://hellensolros.blogg.se
Postat av: Helena

Eller kanske för att killarna bara behöver "hiva fram den" ur gylfen? Och att de inte behöver gå lika ofta är väl för att de oftast har större blåsa.

2005-10-25 @ 22:05:56
URL: http://helenas.dagar.se
Postat av: Anonym

Eller kanske för att killarna bara behöver "hiva fram den" ur gylfen? Och att de inte behöver gå lika ofta är väl för att de oftast har större blåsa.

2005-10-25 @ 22:12:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback