Totalt humorbefriad.....

..... måste jag vara.
 
Det inser jag till fullo när jag tittar på TV:s "Mäklarna". Ett program på bästa sändningstid. Jag tycker det är så dåligt så dåligt.....!!  Och eftersom det är ett program som går på bästa sändningstid och JAG tycker det är så DÅLIGT så inser jag att JAG inte har en gnutta humor. 

(Vilken självinsikt...)

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Tihi, det enda roliga är att det är inspelat här ute i Hagsätra. Men det tröttnar ju t o m vi på så jag har bara sett ett halvt avsnitt...

Postat av: Lars Anders Johansson

Men, du förstår, man måste tycka att Kjell Bergkvist är rolig - annars är man ute och otrendig.

2006-11-19 @ 23:50:32
URL: http://slott.blogg.se
Postat av: Bloggblad

Suck - jag som tycker att det är så roligt... (fast gårdagens avsnitt var sämre än de förra.) Och - jag gillar normalt inte alls Kjell B. Bara här, jag tycker att han gör en skön parodi av sig själv (men det tror jag inte han är medveten om).

Däremot har jag tröttnat på Parlamentet med analhumorn som florerar där. Och första avsnittet av Humorlabbet stängde jag av - ser ingen humor i att skjuta ihjäl folk.

Jag har förstått att jag har lite knäpp humor som inte passar till min stil i övrigt...

2006-11-20 @ 10:47:03
URL: http://bloggblad.blogspot..com
Postat av: Ca > svarar

Annaa M : Okey, känna igen miljö är en sak och tycka det är roligt med resten är inte samma sak ... Så känner jag ibland när det är Göteborgska bilder. :)

L A J : Huga, inte bara humorbefriad. Jag är visst otrendig och ute också. Känns precis så, men jag tror jag kan leva med det. :)

Bloggblad: Knäpp humor eller inte, Du är bra i alla fall... Omdömet om Parlamentet kan jag till viss del hålla med om. Glad så länge jag slipper t ex Robert Gustafsson.... :)

2006-11-20 @ 14:05:01
Postat av: Lars Anders Johansson

I så fall kan vi kanske bilda en klubb?

2006-11-20 @ 17:02:42
URL: http://slott.blogg.se
Postat av: Ca > L A J

Men visst!!! Mer än gärna.. Har Du ett bra förslag på namn?

2006-11-20 @ 19:24:21
Postat av: Nina på Johangården

Här har du en till som är totalt humorbefriad vad gäller den där serien... har inte skrattat en sekund. Bara funderat hur det är ställt med dem.

2006-11-28 @ 13:55:13
URL: http://ninajohangarden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback