Chattare och Bloggare, ett fantasifullt folk.....

Fascineras av alla människor i cyberworld och deras otroliga fantasi, eller fantasilöshet, gällande deras Nicnames..... Det finns de som är helt begripliga, de som är mer vanliga, de som är underfundiga och de som är helt obegripliga. Hur bär dom sig åt? Vill man något med valet av nic eller är det bara ett "måste"?

Vad gjorde att Du valde det nic Du valde????


Kommentarer
Postat av: Helena

Hej!

Ja, det är onekligen intressant sånt där... När jag började min nätkarriär (på 90-talet) funderade jag en del och visst kunde jag komma på namn att använda tillfälligt i en chat - men aldrig någonting jag kände att jag kunde stå för i det långa loppet. Alltså blev det att jag rätt och slätt kallade mig Helena, för att det är det jag heter!

Vill jag vara anonym kan jag kalla mig något annat, är namnet upptaget brukar jag försöka t.ex. helenaferry, helfena (min student-epostadress använder förkortningen hel(ena)fe(rry), så det kom av det) eller kanske lilla_nena bara för att jag råkar ha en yahoo-adress med det namnet... Hur som helst inga särskilt kreativa namn, utan något nära det jag faktiskt heter.

Hade ett liknande bekymmer gällande att skaffa ett domännamn, visst vore det väl tufft med någonting "coolt" som spaghetti.com eller duggregn.nu, men är det jag? Det fick bli helenas.dagar.se...

Postat av: Hellen

Hej!
Jag kallas för Hellen av en del, och solros är min favoritblomma!
Kram Hellen

2005-10-26 @ 19:49:31
URL: http://hellensolros.blogg.se
Postat av: Darkangel

Först tänkte jag kalla mig för Pyret. Men eftersom Pyret är min stora kärlek så blev det så svårt att hålla isär identiteterna. Dessutom är pyret ett lite mesigt namn.
Darkangel. Jamen efter serien Dark Angel med Jessica Alba. Förstås. Jag är lite fixerad vid tv serier.

2005-10-27 @ 21:03:33
URL: http://pyret.blogg.se/
Postat av: Ca

Tur du inte kallade dig för Pyret, det hade varit för "litet", missvisande och "trist".

2005-10-27 @ 21:13:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback